IK BEN ZWANGER! WAT NU?

Luister naar jouw lichaam. Als jouw broeken beginnen ongemakkelijk te zitten, kom eens langs voor wat vrijblijvende info. Onze medewerkers geven jou deskundig advies. Onze kleding is voorzien van meer stretch en zit super comfortabel. Het idee dat zwangerschapskleding oudbollig is klopt niet! Wij hebben verschillende stijlen: van sportief, casual, voor het werk of gekleed voor feestelijke gelegenheden. Dus zwanger zijn is zeker geen reden om van stijl te veranderen. Wij helpen u aan borstvoedingskledij, nachtkledij, lingerie en badmode.


WANNEER MOET IK ZWANGERSCHAPSKLEDIJ KOPEN?

Onze kledij kan vanaf dag één tot de laatste dag gedragen worden. Ook na de zwangerschap kan onze kledij verder worden gedragen. De kledij neemt na de zwangerschap, door de stretch, zijn oorspronkelijke vorm terug. Weetje: heel veel niet zwangere dames kopen onze kledij, omdat die super comfortabel zit.


WELKE MAAT MOET IK KOPEN?

Onze kledij begint van maat XS tot en met XL en van maat 34 tot en met maat 46. U koopt dezelfde maat van vóór uw zwangerschap, al kan dit soms variëren van merk tot merk. Eén of twee maten groter kopen lost niets op. Onze kledij is zeer elastisch en rekt negen maanden mee. De broeken zijn voorzien van een extra elastiek. Wij zorgen ervoor dat u zich slank en elegant blijft voelen, ook met een bolle buik. Kom passen al heb je nog geen buikje. Wij geven jou een nepbuikje zodat u zich enkele maanden later kan voorstellen!


IS ZWANGERSCHAPSKLEDIJ DUUR?

Wij hebben een heel ruim aanbod van nationale en internationale merken. Net zoals in de gewone kledingswinkels, hebben wij merken naar ieders budget. Broeken en jurken beginnen vanaf 50 euro en t-shirts vanaf 20 euro. Voor feesten en speciale gelegenheden hebben wij exclusievere Italiaanse merken.


WANNEER KOOP IK BORSTVOEDINGSLINGERIE?

Een borstvoeding-bh met beugel koopt u best pas enkele weken voor uw bevalling omdat uw borsten nog veranderen tot na de bevalling. Een soft bh zonder beugel kan ’s nachts worden gedragen en kan al vanaf 6 maand aangekocht en gedragen worden. U kan ook tijdens uw zwangerschap kleedjes en t-shirts kopen die voorzien zijn van discrete opening, zodat u deze na uw zwangerschap kan gebruiken om discreet borstvoeding te geven. Wij hebben ook een ruim aanbod nachtkleding en homewear voor in het ziekenhuis en thuis.